Gyere velem vásárolni!

Personal stylist Budapest XI.

Ez a program szaktanácsadással egybekötött közös vásárlást jelent, ami  a „Mindent tudni akarok!” csomag után kérhető. Még szerencsésebb, ha  a „Pakold ki a gardróbom” csomag után kéred, mert akkor tudom megmondani, hogy milyen alapdarabok hiányoznak a ruhatáradból, amit így célirányosan együtt tudunk majd beszerezni. 

Miben tudok segíteni?

  • ruhaneműk (nők esetében ezt mindenképp a melltartóval érdemes kezdeni, ami egy külön 1 órás program)
  • cipők
  • kiegészítők
  • szemüveg
  • menyasszonyi ruha
  • alkalmi ruha egy kiemelkedő eseményhez

Ajánlott helyszínek:

Én az Aréna Plazát vagy Corvin Plazát kedvelem a széles kínálatuk miatt, de természetesen bárhol máshol is vásárolhatunk Budapest területén, ha van konkrét kérésed, javaslatod. (Lehet új ruha, vagy Second Hand Shop). Férfiaknak jó szívvel ajánlom a Premier Outlet is Biatorbágyon, de a nőknek ott sajnos elég limitált a választék stílusos ruhaneműben. 

Amennyiben a fenntarthatóság is fontos szempont számodra, ellátogathatunk bármelyik Háda üzletbe is. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a vásárlás sikere mindig a választéktól függ.

Egy jó tanács! Érdemes előre költségvetést készíteni a vásárlás előtt, arról hogy mennyi pénzt szánsz ruhákra költeni az adott napon.

Ha a „Pakold ki a gardróbom!” program nélkül kéred a személyes vásárlási tanácsadást, akkor azt javaslom, hogy készíts egy listát azokról a ruhadarabokról, amelyeket szeretnél beszerezni a közös vásárlás alkalmával.

Jelezd bátran, ha szükséged van egy alapruhatár táblázatra!

Ne aggódj, ügyelni fogok arra, hogy ne vásárolj feleslegesen, és csak a megfelelő darabokat vegyük meg!