Uniszex stílustanácsadás témák

Minimális ruhatár 1 hetes utazásra

Minimális ruhatár egy kis ingyenes kabin hátizsákba - 1 hetes utazásra, ha nem akarsz horror összegeket fizetni a plusz bőröndökre?

Hitelesség és Életöröm – az Erőszakmentes Kommunikáció és a Coaching fényében

Interjú Karmazsin Évával az erőszakmentes kommunikáció hatásáról, a coachingról, életörömről, az élet élvezetéről, és a Női Életöröm Táborokról.

Egyszerű és olcsó magtej készítés

Magtej egyszerűen és olcsón. 100-200 forintból 20 perc alatt. Felesleges ezért 600-900 forintokat fizetned!

A siker 15 titka

Minden befolyásos ember az időt sokkal értékesebb eszköznek tartja, mint a pénzt. Így minden percüket bölcsen használják ki.  Ennek az összefoglalónak a lényeglátó gondolkodást a központi üzenete, így minden tevékenységüket a nagy víziójuknak rendelik alá. 

A Nyugodt Derű – egy huszonéves tanácsai

Ez az írás számomra különleges, mert nem én írtam, hanem a lányom. 🙂 Egy barátnőjének szánta, én azonban úgy láttam, hogy ez a  “Z” generációs hozzáállás remény mindannyiunk számára. Ha tudni akarod, mit gondolnak a gyerekeink a nyugodt derűről, és arról, hogy hogyan kell ezt elérn, olvasd el! Hasonló...

Így érd el a célod hatékonyan!

Ne bukj el az első kanyarban! Neked hogyan telnek a napjaid? Rohansz, kapkodsz, tüzet oltasz? Alig kezdesz el egy feladatot, már el vagy havazva egy másikkal?Tűzoltó üzemmódban működsz, a mások számára FONTOS / SÜRGŐS dolgokkal foglalkozol?Hősnek érzed magad szinte minden nap, amikor szinte azonnal megoldasz egy (fura módon mindig,...