Molett divat, avagy Hogyan karcsúsíts a ruháiddal?

Molett divat ötletek, avagy a karcsúsító öltözködés eszközei. Teltkarcsú hölgyeknek ajánlott, előnyös molett női ruha fazonok. Teltkarcsú nőtípusok előnyös fazonjai.

25 Nőtípus és női stílusaik

Jellegzetes nőtípusok és a hozzájuk passzoló női stílus. Hozzád vajon melyik illik? Ki vagy te legbelül? Mit szeretnél üzenni az öltözködéseddel?

2020 -as nyári divat elemzése

2020-as nyári divat trendek - Kinek előnyösek, és kinek nem? Légy stílusos, ne csak divatos! Tudd meg neked mi áll jól a divatból!

Nőisség és a mell – Mellformázás öltözködéssel

A mell formázása, akár kicsi, akár nagy, mindig probléma! Az öltözködés javíthat és ronthat is a helyzeten. Találd meg a megfelelő előnyös ruhát az alkatodhoz.

Az önbizalom növelés legegyszerűbb eszköze

Az önbizalomhiány legegyszerűbb ellenszere az igényes megjelenés. Ez a hatás napi 15 perc ráfordításával elérhető! Megmutatom a teendőket, és eszközöket, amivel emelni tudsz a megjelenéseden.

Stílusfajták – avagy ki vagy te legbelül?

Hasonló cikk: Molett divat, avagy Hogyan karcsúsíts a ruháiddal? Az önbizalom növelés legegyszerűbb eszköze Milyen az igazi nő? 2020 -as nyári divat elemzése

Milyen az igazi nő?

Téged is frusztrál a magazinokból rád néző tökéletes női testek látványa? Úgy érzed, te nem lehetsz hozzájuk hasonlóan vonzó? Tudd meg, milyen a valódi nő!

Farmer szettek

A farmer, mondják örök divat, mióta munkásruhából Levi Strauss által divatelemmé vált.  Mégis érdemes jól kombinálni, hogy elkerüljök a slampos jellegtelen stílust.  Mivel emelhetjük a farmer stílusát? megfelelő kiegészítőkkel hordjuk  ha koptatás, szaggatás nélküli verziót választunk sötét színt részesítjük előnyben Milyen kiegészítőkkel lehet kombinálni a farmert? könnyű blézerrel inggel,...