Impresszum

Share this

A ruhaguru.hu oldal tulajdonosa:

Szolgáltató neve: Oláh Anikó  EV. (Továbbiakban a Szerző)

Székhelye: 1112 Budapest, Rétköz u. 73., I/3.

Email címe: aniko@ruhaguru.hu

Weboldal címe:  ruhaguru.hu (továbbiakban Weboldal)

Bejegyző hatóság: Nemzeti Adó és Vámhivatal

Nyilvántartási szám: 54206478

Adószám: 70961490-1-43

Tárhelyszolgáltató: Magyar Hosting Kft. , 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.

Tárhelyszolgáltató elérhetősége: info@mhosting.hu , Telefonszám: (06 1) 700 2323

Jogi nyilatkozat

ruhaguru.hu weboldalon (továbbiakban Weboldal) megjelentetett tudásanyagok, képek, kreatív anyagok, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Szerző tájékoztatás és inspiráció céljából teszi közzé. A Weboldal böngészésével a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket:

Szerzői jogok védelme:

A Weboldal elemei sem részben, sem egészben nem másolhatóak, csak a Szerző előzetes írásbeli engedélyével.A Weboldal tartalma tovább nem adható, nem értékesíthető sem részben, sem egészben.

Minden engedély nélküli használat szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

Amennyiben az itt megjelentetett tudásanyagok a szerző engedélye nélkül felhasználásra kerülnek, arra napi 5000 Ft.-/ díj fizetendő az illetéktelen használat napjától fogva.

Nem szükséges engedély az alábbi esetekben:

  • IdézésHa egyértelműen (linkkel és névvel ) megjelölésre kerül a forrás, ami az eredeti tartalomra linkkel.
  • Teljes cikk átvétele, posztolása az alábbi feltételekkel:Az oldalon megjelent írások előzetes írásbeli engedély nélkül átvehetők, ha a megjelentetett szöveg minden eleme a képekkel, tagolással együtt változatlanul megosztásra kerül link elhelyezésével, ami az eredeti tartalomra mutat.

Minden más esetben a Szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges.

Felelősség kizárása és korlátozása

A Weboldalon megjelenített tartalom kizárólag a tájékoztatás célját szolgálja, és a Szerző saját véleményét tartalmazza. A Szerző igyekszik alaposan utánajárni, vagy a tapasztalai alapján megalapozott állításokat tenni, ugyanakkor a hivatkozások tartalmáért, szolgáltatásaiért, felhasznált képek, ábrák helyességéről, jogi tisztasága, és más oldalak információinak megbízhatóságáért Szerző nem vállal felelősséget.

A Szerző nem vállal felelősséget semmilyen a Weboldalon közölt információk további felhasználásáért, azok közvetlen, közvetett hatásáért.

A linkelt tartalom megszűnéséért Szerző nem vállal felelősséget, és fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, megszüntesse. A Szerző nem garantálja a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatosságát, illetve hibamentességét, és nem vállal felelősséget a Weboldalon működésével vagy a Weboldalon megjelent információkkal összefüggésben semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért.

A Weboldal tulajdonosa kijelenti, hogy nem terapeuta. Személyiség megváltoztatását célzó egészségügyi tevékenységet nem végez. Konzultációs és tanácsadói formában végzi a tevékenységét az Ügyfél felkérésére, melyet Ügyfél a saját maga felelősségére hasznosít.

A tevékenység TEÁOR kódjai:

960901 – Máshova nem sorolt személyi szolgáltatás

További információk, és a tartalom felhasználásához engedélykérés:  aniko@ruhaguru.hu