Stílustippek Nőknek

Molett divat, avagy Hogyan karcsúsíts a ruháiddal?

Molett divat ötletek, avagy a karcsúsító öltözködés eszközei. Teltkarcsú hölgyeknek ajánlott, előnyös molett női ruha fazonok. Teltkarcsú nőtípusok előnyös fazonjai.

Így hordd a nyári ruhád helyesen! Hogyan kerüld el a gyakori hibákat?

Te is szeretnél stílusosan öltözködni és kitűnni a tömegből? Akkor ez a Te oldalad! A változás csak elhatározás kérdése! Én segítek benne!

25 Nőtípus és női stílusaik

Jellegzetes nőtípusok és a hozzájuk passzoló női stílus. Hozzád vajon melyik illik? Ki vagy te legbelül? Mit szeretnél üzenni az öltözködéseddel?

2020 -as nyári divat elemzése

2020-as nyári divat trendek - Kinek előnyösek, és kinek nem? Légy stílusos, ne csak divatos! Tudd meg neked mi áll jól a divatból!

Nőisség és a mell – Mellformázás öltözködéssel

A mell formázása, akár kicsi, akár nagy, mindig probléma! Az öltözködés javíthat és ronthat is a helyzeten. Találd meg a megfelelő előnyös ruhát az alkatodhoz.

Az önbizalom növelés legegyszerűbb eszköze

Az önbizalomhiány legegyszerűbb ellenszere az igényes megjelenés. Ez a hatás napi 15 perc ráfordításával elérhető! Megmutatom a teendőket, és eszközöket, amivel emelni tudsz a megjelenéseden.

Válltömőből melltartó betét?

A vállpántos ruhákhoz, topokhoz válltömőből remek melltartó betét készíthető egyszerűen, amely egyszerre formáz és takar is.

Stílusfajták – avagy ki vagy te legbelül?

Hasonló cikk: Molett divat, avagy Hogyan karcsúsíts a ruháiddal? Az önbizalom növelés legegyszerűbb eszköze Hogyan tegyél szert ideális női testalkatra? 2020 -as nyári divat elemzése

Kövérít-e a csíkos ruha?

A csíkosról sokszor mondják, hogy kövérít. Tényleg így  van? Milyen esetben kövérít a csík? Ha széles a csík Ha keresztben csíkos Ha erős kontrasztú a csík Milyen esetben előnyös: Ha hosszanti a csík Ha halvány a kontraszt Ha egyenetlen     Hasonló cikk: Molett divat, avagy Hogyan karcsúsíts a...