Pakold ki a gardróbom!

A Mindent Tudni Akarok! csomag után kérhető, mert ez a válogatás alapja.

Az általad meghatározott mennyiségű ruhatár (lehet részleges, vagy a teljes) átnézése, és kiválogatása.

Időtartam: kb. 4 -6 óra ruhatártól függően.

Kb. így kalkulálj az órákkal:

Kis ruhatár esetén (kb. 1-1,5 – méteres gardróbszekrény):   kb. 3 óra

Normál  ruhatár esetén (2-3 méternyi gardróbszekrény):  Időtartam: kb. 4-5 óra.

Extra nagy ruhatár (külön gardrób szoba, 4 folyóméter, vagy afelett:  Időtartam kb. 6 óra

Ha felmérted kb. hogy mekkora a ruhatárad, a csomag megrendelésekor tudasd velem  is kérlek, hogy tudjak gazdálkodni az időmmel.

A teljes gardrób rendezése igen alapos és nagy munka mind nekem szakmailag, mind neked fizikailag és lelkileg egyaránt. Így készülj rá pihenten!

Viszont igazi megújulással jár, mert lezárod a múltad egy részét, elbúcsúzol a kellemetlen emlékű ruhadaraboktól és fellélegzel a ruhák kiszelektálása után! Bent ragadt, visszatartó blokkok oldódnak általa. Néha nehéz megválni egy-egy régi darabtól, mely úgy tapad a lelkedre, mint a hínár… Visszatart, visszahúz energetikailag.

A gardrób kipakolása, és teljes szelektálása feltárja a múltadat, egy panorámatükör számodra, és sokszor fájdalmas elválásokat indít el, mikor egy-egy rég nem hordott darabtól kell megválj. Mégis érdemes ezen a lelki munkán végigmenni! Ha szeretnéd az életed új mederbe terelni, új energiákat beáramoltatni, és új emberré válni, mindenképp lépd meg ezt!

Végigvezetlek ezen a sokszor mélyre ásó, mégis vidám, kreatív játékos folyamaton, amiben régi ruháid új párosításban, új értelmet nyernek; vagy a ruhagyűjtő konténereket gazdagítják! 🙂

A ruhákon kívül érdemes átválogatni a kabátokat, táskákat, öveket, cipőket, csizmákat, kendőket, sálakat, szemüvegeket, viszont kihagyjuk az otthoni, szabadidő, háló és edzőruhákat.

A stílustanácsadásra való jelentkezés
az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges.

Ez alapján emailben elküldöm a
részletes tájékoztatót.

Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozat-ot!